Hvem er Sand Velvære?

Line Sand

Kosmetiker & ejer,

Sand Velvære

Når du træder ind i den lille klinik centralt i Frederikshavn, møder du mig, Line, der vil sørge for, du får en rigtig god oplevelse i Sand Velvære.


Jeg har arbejdet som kosmetiker i otte år med speciale i Spa og Wellness fra SDE i Odense. Jeg er ekspert i at give dig en personlig og behagelig behandling, så du kan give dig selv nogle timer i ren luksus.


Jeg har altid villet være kosmetiker, fordi jeg brænder for at arbejde med mennesker. Jeg sætter en stor ære i, at du får den bedste oplevelse, når du kommer i klinikken. En oplevelse af, at du er i centrum.


Min passion for at forkæle mennesker mundede i september 2021 ud i åbningen af min lille klinik og hjertebarn, Sand Velvære.


Siden jeg blev færdiguddannet, har jeg givet mere end 5.000 behandlinger. Jeg har derfor i flere år finpudset og justeret al min erfaring og ekspertise og nøje udvalgt præcis de behandlinger til min klinik, der giver størst værdi for dig. Din sundhed er vigtig for mig, så jeg har naturligvis håndplukket alle mine produkter. De er valgt ud fra filosofien om, at de skal være de bedste både for dig og miljøet.


Mine gæster kommer ofte igen mange gange, fordi jeg giver en rolig, smilende og personlig behandling. Det gør mig glad, at jeg ved, mine gæster har nogle gode timer ved mig. Og hos mig er der både plads til, at vi kan snakke om løst og fast, eller du kan slappe af i stilhed.


Jeg ser frem til at møde dig og give dig Sand Velvære